Ἀπολυτίκιον Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἦχος α' Ἐν τῇ Γεννήσει τὴν παρθενίαν ἐφύλαξας, ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε. Μετέστης πρὸς τὴν ζωήν, μήτηρ ὑπάρχουσα τῆς ζωῆς, καὶ ταῖς πρεσβείαις ταῖς σαῖς λυτρουμένη, ἐκ θανάτου τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αγιασμός τομέα νεότητας ενορίας Καλλιμασιάς και εγγραφές (Κατηχητικά, Η/Υ, Σκάκι)

ΙΔΡΥΜΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ
«ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΜΕΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αγαπητοί ενορίτες, γονείς και παιδιά,
Στην ενοριακή αίθουσα (Ξενώνα Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς) θα φιλοξενηθούν για την περίοδο Οκτώβριος 2010 – Μάιος 2011 οι παρακάτω δραστηριότητες:
1)      Ορθόδοξη χριστιανική κατήχηση.
2)      Εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αξιοποίησή τους ως βοηθητικό μέσο για τις τάξεις του δημοτικού.
3)      Μαθήματα σκάκι.
Για τους ενηλίκους το Κέντρο Υπολογιστών θα είναι διαθέσιμο για γνωριμία, εκμάθηση, χρησιμοποίηση και πλοήγηση στο διαδίκτυο σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν, ύστερα από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.
Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Κέντρο Υπολογιστών στον Ξενώνα κατά τις ημέρες και ώρες προσέλευσης των ενηλίκων.
Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα θα γίνονται από τον γονέα ή κηδεμόνα στο γραφείο του Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Τρίτη 21/9/10 10 – 12 πρωί, Παρασκευή 24/9/10 10 – 12 πρωί και 6 – 8 βράδυ.
Ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων θα δημιουργηθούν τμήματα. Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Σάββατο 5μ.μ. – 8μ.μ. Το Δ. Σ. του Ιδρύματος αποφάσισε για όσα παιδιά παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από Οκτώβριο μέχρι Μάιο (πλην εορτών και αργιών), τη συμβολική συνδρομή των 10 ευρώ για όλο το διάστημα, που θα καταβληθεί κατά την ημέρα εγγραφής ή στο χρονικό διάστημα ως 31/10/10
Η έναρξη όλων των δραστηριοτήτων του τομέα νεότητας θα γίνει το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17.30 στον Ξενώνα (ενοριακή αίθουσα) με τον καθιερωμένο Αγιασμό. Το Δ.Σ. του Ιδρύματος απευθύνει πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή και συμπροσευχή στον Αγιασμό. Μετά τον Αγιασμό οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συζητήσουν με τον εφημέριο, τον κατηχητή, τον υπεύθυνο των μαθημάτων των Η/Υ και τον προπονητή του σκάκι για τη συμμετοχή τους στα επιμέρους τμήματα.
Μετά τιμής.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
π. Γεώργιος Κωνσταντίνου
Ιωάννης Αλευράς
Ευαγγελία Μελαχροινούδη
Ευθυμία Κουκούλη
Αργύρης Κουμελάς
Σταμάτιος Συράκης
Δημήτριος Στεφανίδης

Επικοινωνία: Εφημέριος      τηλ.  6972713106        Γραφείο Ναού: 2271052000 και 2271051324
Email: panagiakallim@in.gr             Ιστολόγια  Ναού:                      kallimasia.blogspot.com
                                                                                    και        koimisikallimasia.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια: