Ἀπολυτίκιον Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἦχος α' Ἐν τῇ Γεννήσει τὴν παρθενίαν ἐφύλαξας, ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε. Μετέστης πρὸς τὴν ζωήν, μήτηρ ὑπάρχουσα τῆς ζωῆς, καὶ ταῖς πρεσβείαις ταῖς σαῖς λυτρουμένη, ἐκ θανάτου τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Συμμετοχή και διάκριση της ενοριακής ομάδας σκάκι σε τουρνουά

Ο Νομαρχιακός Αθλητικός Οργανισμός Χίου σε συνεργασία με άλλους φορείς διοργάνωσε τουρνουά σκάκι στον Κήπο της Χίου στις 25 Ιουνίου 2010 συμμετέχοντας στην "Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών".

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η ομάδα σκάκι της ενορίας της Καλλιμασιάς με 14 σκακιστέςΣυμμετείχαν επίσης οι αντίστοιχες ομάδες του "Φάρου" Βαρβασίου, του 8ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Η ομάδα της ενορίας μας πήρε τη διάκριση σε αυτό το τουρνουά κατακτώντας το έπαθλο, μια ειδική πλακέτα για το νικητή, ένα βιβλίο "Η θρυλική ολυμπιάδα του Σπύρου Λούη" και ένα DVD με αθλητικό περιεχόμενο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, πρώτα απ' όλα για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, που έγινε ως εκδήλωση κατά την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, προβάλλοντας ένα άθλημα σκέψης και πνεύματος ενάντια σε μια από τις πιο μεγάλες πληγές του σύγχρονου κόσμου. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας για τη διάκριση που έλαβαν και ευχαριστίες στον προπονητή τους κ. Μιχάλη Κουνέλη, στους γονείς που συμπαραστέκονται και φυσικά στους διοργανωτές του τουρνουά, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν ενισχύοντας το πνεύμα της υγιούς άμιλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: