Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Ημέρα αιμοδοσίας και εορτασμός εικοσαετίας της Τράπεζας Αίματος Ι.Ν.Κ.Θ. Καλλιμασιάς

Η Τράπεζα Αίματος Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου καλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 από τις 9 το πρωί ως τη το μεσημέρι στην Ενοριακή Αίθουσα Καλλιμασιάς

Παράλληλα καλεί όλους στον εορτασμό της 20άχρονης συνεχούς παρουσίας και προσφοράς της Τραπέζης Αίματος της Ενορίας μας, η οποία ιδρύθηκε το 1998 και εφέτος (2018) κλείνει 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Με τη φροντίδα του υπευθύνου και της τριμελούς επιτροπής το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουλίου, πέραν των καθιερωμένων κερασμάτων, που ακολουθούν την κάθε αιμοδοσία, θα υπάρξει μπάρμπεκιου με σουβλάκια, αλλά και "τούρτα γενεθλίων" για τα 20 χρόνια (1998 - 2018). 

Όσοι έρθουν να αιμοδοτήσουν την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά και για όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που είναι εγγεγραμμένοι στην Τράπεζα Αίματος, θα προσφερθεί καλαίσθητο καλοκαιρινό μπλουζάκι με σήμα τον "Σταγονούλη" ως ενθύμιο του εορτασμού των 20 χρόνων της Τραπέζης Αίματος, η οποία ιδρύθηκε από την τοπική μας εκκλησία και συνεχίζει να υπάρχει χάρη στην αγάπη και την ανιδιοτελή συμμετοχή όλων των εθελοντών αιμοδοτών και όσων ηθικά και ενεργά την στηρίζουν, από το 1998 μέχρι σήμερα!

Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας εντάσσεται στα πλαίσια της 5ης Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης, ως συμμετοχή του Ιδρύματος Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας Καλλιμασιάς Χίου "Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: