Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Κατέφθασε ο σταγονούλης και περιμένει τους εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή 2/8/2015 στην Καλλιμασιά!

Κατέφθασε ο "σταγονούλης", ο δικός μας σταγονούλης, της Τράπεζας Αίματος Ενορίας Καλλιμασιάς! Θα περιμένει όλους τους εθελοντές αιμοδότες την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 στην Ενοριακή Αίθουσα Καλλιμασιάς, από τις το πρωί ως τη το μεσημέρι.

Το καπελάκι θα προσφέρεται δωρεάν ως αναμνηστικό σε κάθε έναν που θα συμμετάσχει στην αυριανή αιμοδοσία, και σε όλα τα μέλη-αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος Ενορίας Καλλιμασιάς Χίου για τα 17 συνεχή χρόνια παρουσίας και προσφοράς!


Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Αυγούστου εντάχθηκε, όπως και πέρσι στις εκδηλώσεις της "Παγκαλλιμασιώτικης Συνάντησης", ενώ αποτελεί τη δεύτερη από τις 2 καθιερωμένες ετήσιες αιμοδοσίες της Καλλιμασιάς, οι οποίες γίνονται ημέρα Κυριακή (η προηγούμενη 1 Φεβρουαρίου 2015) με την επιστημονική εγκυρότητα και συνέπεια του Σταθμού Αιμοδοσίας του Σκυλίτσειου Γενικού Νοσοκομείου Χίου και την φροντίδα και στήριξη του Ιδρύματος "Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής" μέσω της τριμελούς διαχειριστικής επιτροπής της Τραπέζης Αίματος και του υπευθύνου της αιμοδοσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: