Ἀπολυτίκιον Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἦχος α' Ἐν τῇ Γεννήσει τὴν παρθενίαν ἐφύλαξας, ἐν τῇ Κοιμήσει τὸν κόσμον οὐ κατέλιπες Θεοτόκε. Μετέστης πρὸς τὴν ζωήν, μήτηρ ὑπάρχουσα τῆς ζωῆς, καὶ ταῖς πρεσβείαις ταῖς σαῖς λυτρουμένη, ἐκ θανάτου τὰς ψυχὰς ἡμῶν.
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ, ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Σκάκι στην Καλλιμασιά

Γύρω στις 9.30μ.μ. ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων ανά κατηγορία το 3ο τουρνουά σκάκι που διοργάνωσαν στην Καλλιμασιά το Ίδρυμα "Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής" και ο Σύλλογος Καλλιμασιωτών Χίου - Αττικής.  
Το τουρνουά διεξήχθη τελικά στην ενοριακή αίθουσα της Παναγίας Καλλιμασιάς και όχι στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου λόγω της ζέστης και διήρκεσε ουσιαστικά από τις 6 ως τις 9.30μ.μ., όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος. Οι εγγραφές των διαγωνιζομένων άρχισαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν με την πρώτη κλήρωση και την έναρξη του τουρνουά στις 6μ.μ.
Δήλωσαν συμμετοχή και διαγωνίστηκαν 44 παίχτες σκάκι σε όλες τις κατηγορίες που είχαν προαναγγελθεί. Ο αριθμός των συμμετοχών θεωρείται πολύ μεγάλος, λόγω της ιδιαιτερότητας που έχει ως πνευματικό παιχνίδι - άθλημα το σκάκι και λόγω της θερινής περιόδου των διακοπών!
Η οργανωτική επιτροπή που την αποτελούσαν ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, αναπληρωτής πρόεδρος του Ιδρύματος Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής, ο κ. Αιμιλιανός Ευαγγελινός, πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιμασιωτών Χίου-Αττικής και ο κ. Μιχάλης Κουνέλης, προπονητής σκάκι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ώστε διαγωνιζόμενοι και συνοδοί τους να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας το τουρνουά σκάκι. 
Τα τελικά αποτελέσματα κατά κατηγορία και τα μετάλλια έχουν ως εξής:

Άνδρες από 17 ετών και άνω 
Γιαλιάς Χρήστος 5 15 Χρυσό
Χούλης Σταύρος 4 14 Αργυρό 
Μαθιούδης Στέλιος 4 13 Χάλκινο
Ρωξάνας Δημήτρης 4 13 Χάλκινο

Άνδρες 12 ως 16 ετών
Χαλιορής Στέφανος 4 12 Χρυσό
Μπολλάνο Χρήστος 3 11 Αργυρό
Παληάς Θεοδόσης 3 11 Αργυρό
Στείρος Γεώργιος 3 9 Χάλκινο

Άνδρες 11 ετών και κάτω
Γιαννουλάκης Λάμπρος 5 15 Χρυσό
Παπακώστας Βασίλης 4 13 Αργυρό
Λαβατσής Δημήτρης 3 10 Χάλκινο
Ντάβος Γιάννης 3 10 Χάλκινο

Γυναίκες 
Τσατσαρώνη Δήμητρα 2 1/2 6 Χρυσό
Βούκουνα Άννα 2 3 Αργυρό
Γανιάρη Κωνσταντίνα 1 5 Χάλκινο
Κουνή Βικτωρία 1 5 Χάλκινο

Εκτενές φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευθεί δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: